Onlangs zijn er weer toernooien op het laatste moment afgelast vanwege een gebrek aan deelnemende teams.

Naast dat dit vervelend is voor de teams die wel deel zouden nemen is dit vervelend voor de organiserende clubs. Een toernooi dat niet door gaat betekent in plaats van een leuke kantineomzet een verliespost. Bekers, drank en etenswaren zijn voor niets ingekocht. Bovendien is het heel frustrerend voor u als toernooicommissie. Ik weet als geen ander hoeveel vrije uurtjes er in de organisatie van een toernooi gaan zitten.

Er is een manier om de kans dat een toernooi niet door gaat aanzienlijk te verkleinen: deelnemen aan een regionale toernooienbeurs. Op zo’n toernooienbeurs kunnen de clubs in een ontspannen sfeer een groot gedeelte van de deelnemende teams vast leggen. Dat voorkomt gedurende het seizoen een hoop stress en werk.

Wij van ToernooienMarktplaats zijn graag aanwezig op de verschillende beurzen om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk clubs op ons forum actief worden. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat er geen kinderen teleurgesteld worden door toernooien die niet door gaan.

Organiseert u als club een toernooienbeurs of krijgt u een uitnodiging voor een beurs? Wilt u dan zo vriendelijk zijn ons te informeren?

Mocht u overwegen om een toernooienbeurs te organiseren en onze hulp willen met het opzetten hiervan, dan kunt u ons hiervoor benaderen.

Veel succes met de komende toernooien!

Met sportieve groet,

André Tilleman