30 mei 2019 organiseert RKSV WEC de 6e editie van het Voets en Donkers JO13 toernooi (voorheen van Kessel toernooi  

  RSS

voetsendonkersjo13
(@voetsendonkersjo13)
Active Member
Lid geworden:1 jaar  geleden
Berichten: 12
08/03/2019 3:13 pm  

Beste voetbalvrienden,

 

Op donderdag 30 mei 2019 (Hemelvaartsdag) organiseren wij bij onze voetbalclub te Wijbosch (gemeente Meierijstad, Noord-Brabant) de zesde editie van ons nationaal JO13-pupillen toernooi. (voorheen van Kessel toernooi)

Op deze mooie voetbal dag zal ieder team minstens 5 wedstrijden spelen, strijden voor de penaltybokaal en een shoot-out competitie. Een dag die in het teken staat van vele voetbalactiviteiten, waardoor er voor sporters en supporters genoeg te beleven valt.

 

De penaltybokaal zal in eerste instantie  plaatsvinden op de keeper van de tegenstander waaruit een beste speler van het team naar voren komt die het daarna in de finale mag gaan opnemen tegen de beste penaltynemers van de andere ploegen op de keeper van WEC 1.

De shoot-out competitie zal plaatsvinden tegen een ander team op een van de velden, waarbij een klassement per team opgemaakt zal worden.

 

Aan het einde van de dag zal er een prijs worden uitgereikt aan de beste keeper, verdediger, middenvelder, aanvaller, speelster, trainer/leider en beste supporters van het toernooi. Tevens zal er gestreden worden voor de fair-play cup, die bepaald gaat worden door onze scheidsrechters.

 

We trachten voor ons toernooi teams uit alle provincies van Nederland vast te leggen. Nadere informatie over aanvangstijden en reglementen zullen we u tegen die tijd toesturen.

 

Aanmelden kan via het onderstaande e-mailadres.

Wij hopen jullie te mogen begroeten op het Voets en Donkers toernooi op sportpark ‘de Glorie’ van RKSV W.E.C.

 

https://www.facebook.com/WEC-Voets-Donkers-Jo13-1-Toernooi-1792960817641145/   

 

Met vriendelijke sportgroeten,

Toernooicommissie Voets en Donkers toernooi

 

Dennis Pijnenburg en Maarten Sanders 

RKSV W.E.C.  www.wec.nl

voetsendonkersjo13toernooi@ziggo.nl

Gr Dennis Pijnenburg
Voets en Donkers JO13 toernooi


ReageerCitaat
  
Bezig